Română (România)English (United Kingdom)

Despre noi


Ideea de a construi o pista de karting s-a nascut dintr-o pasiune mai veche pentru motoare si viteza a celor doi asociati.

Partenerul roman a cochetat din prima tinerete cu zborul cu motor, obtinand inca de la varsta de 19 de ani brevet de zbor cu motor. Nici cursele de masini nu l-au lasat indiferent, astfel ca varsta de 26 de ani il gaseste participand ca si co-pilot in cursele nationale de raliu grupa N.

Asociatul german vine cu o experienta bogata in restaurari de masini vechi precum si in bricolarea de autovehicule.

Cei doi parteneri s-au hotarat in anul 2002 sa transforme aceasta preocupare pentru motoare intr-o afacere. Asfel, in toamna anului urmator primul utilaj intra in perimetrul Masterkart, iar doi ani mai tarziu, in august 2005, este finalizata constructia pistei si a celorlalte dependinte.

Caracteristicile pistei de karting fac din circuitul Masterkart un excelent traseu de agrement dar, in egala masura, si unul potrivit pentru antrenament si competitii profesioniste. In plus, avand o vasta experienta in domeniul auto-moto, cei doi asociati sunt o promisiune pentru calitatea/fiabilitatea karturilor Masterkart.

Masterkart nu iti ofera insa doar atat: luand loc pe terasa vei putea savura in voie o cafea proaspata sau o bautura racoritoare, intr-o ambianta foarte placuta, datorata atat amplasamentului deosebit al locatiei cat si personalului nostru.

Acestea sunt lucrurile pe care noi, Masterkart, ti le propunem!