Română (România)English (United Kingdom)

Services

Karting de agrement

Pista de karting din cadrul centrului sportiv Masterkart se adreseaza tuturor categoriilor de varsta, atat profesionistilor cat si amatorilor care doresc sa se antreneze sau sa petreaca timpul liber intr-un mod placut.

  • Inchiriere pista, kart si echipament de protectie (casca + cagula)
  • MasterKart va pune la dispozitie:
    • 8 karturi pentru adulti cu putere de 11 CP, comandate special pentru cei mai experimentati dintre voi!
    • 13 karturi pentru adulti cu putere de 6.5 CP, toate fiind carenate oferind astfel o protectie sporita pilotului.
    • 4 karturi pentru copii, cu putere de 2.5 sau 4 CP si dimensiuni croite special pentru ei.
  • Inchiriere pista (cu rezervare prealabila) pentru detinatorii de karturi private.

 
 

Team-building

Cateva ore petrecute dupa serviciu cu colegii de birou pot face mai mult pentru echipa ta decat orice team-building sofisticat organizat o data pe an.
Fair-play, spirit competitional, comunicare deschisa, iata ce va putea castiga echipa ta dupa serile petrecute la Masterkart; o echipa unita, eficienta si motivata – este ceea ce vei obtine tu.

Lasa, deci, ziua de lucru in urma si scoate-ti colegii la o seara de karting pe circuitul Masterkart. Daca dupa cateva ture in forta va veti simti istoviti, nu e cazul sa va grabiti spre casa: teresa Masterkart e un loc perfect de relaxare. Aici puteti servi o bautura racoritoare si discuta nestingheriti, toate acestea fara a fi nevoiti sa va dezlipiti privirea de pe pista.

 

Petreceri private

Nu te-ai decis cum sa-ti petreci ziua de nastere? Daca ai vrea mai mult decat sa iti scoti prietenii, la fel ca si anul trecut, la o terasa, invita-i la Masterkart: aici poti combina cateva ture de circuit cu o petrecere campeneasca pe cinste!

Pentru informatii si rezervari sunati la numerele din pagina de contact.