Club Sportiv

Scoala de Pilotaj

Karting-ul este primul pas in cariera unui pilot de curse.

Tot mai multi copii dezvolta o pasiune pentru automobile. De la masinile de jucarie pana la motocicletele electrice si cele cu motor, viteza si zgomotul le capteaza imaginatia. Pentru ei, preluarea controlului la volanul unui kart este un vis devenit realitate.

Kartingul sportiv este cea mai accesibilă formă de motorsport adresându-se copiilor cu vârste începând de la 5-6 ani, care își pot dezvolta într-un mediu concurențial sigur reflexele, atenția, spiritul de competitivitate, combativitatea, curajul, personalitatea și multe alte calități indispensabile nu doar pentru o carieră în motorsport, dar și în școală și viața profesională.

La cursurile de karting organizate de Clubul Sportiv Masterkart copiii isi dezvolta capacitatea de coordonare a miscarilor si dobandesc cunostinte necesare franarii si accelerarii, efectuarii virajelor si depasirilor.

Clubul Sportiv Masterkart

Scoala de karting Masterkart va ofera 2 tipuri de cursuri pentru copii:

I. Cursul de baza:

Durata cursului: 2 ore ( 1h teorie, 1h practica)
Lectii de Karting: Urcarea in kart, Utilizarea franei, Utilizarea acceleratiei, Pozitia corecta a mainilor, Comportamentul pe pista, Studiul punctelor de franare/accelerare, Studiul traiectoriei, Studiul semnelor de concurs

II. Cursul avansat:

Durata cursului: 2 ore ( 1h teorie, 1h practica)
Lectii de Karting: Aprofundarea cunostiintelor de karting, Conducere cu viteza, Studiul traciectoriei de concurs, Studiul competitiilor

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.