Sponsori

Susține-ne și tu: Redirecționează 20% din impozitul pe profitul firmei tale!
Nu ai profit? Tot ne poți ajuta.
Poți ajuta și ca persoană fizică.

Donații către Asociația Clubul Sportiv Masterkart se pot face în contul bancar: RO55BTRLRONCRT0517534601 deschis la Banca Transilvania

Din orice venit, statul impozitează 16%. Din aceștia, 20% pot fi direcționați spre o organizație nonprofit. Banii nu mai ajung toți la stat, ci ajută un ONG să-și susțină financiar activitatea. Altfel spus, aveți posibilitatea să decideți ce se întâmplă cu banii din impozitele voastre. Și puteți decide să ne fiți alături. Procedura de redirecționare este simplă:
Poți alege organizația noastră sau una dintre cauzele de care ne ocupăm.
Se va întocmi un CONTRACT DE SPONSORIZARE
Detalii despre modalitatea de calcul, găsiți în GHID FISCAL REDIRECTIONARE 20% IMPOZIT PE PROFIT
Contractul completat va fi apoi trimis la noi în două exemplare semnate și ștampilate. Îl semnăm și noi, îl ștampilăm și returnăm un exemplar firmei. Contractul reprezintă baza redirecționării cotei de 20% din impozitul pe profit.
Dacă firma nu a avut profit, aceasta are posibilitatea să facă sponsorizări. Pe măsură ce situația financiară a firmei se îmbunătățeste, aceasta își poate deduce din impozitul pe profit viitor sponsorizările făcute în anii precedenți.
Tu alegi varianta prin care dorești să ne ajuți.
Poți ajuta și ca persoană fizică prin redirecționarea sumei reprezentând 2% din impozitul anual din veniturile pe salarii sau pensii.

Ce presupune procesul de redirectionare
Contribuabilii care vor sa doneze deducerile din impozitul pe veniturile din salarii sau pensii catre ONG-uri trebuie sa completeze formularul 230. Acesta poate fi depus doar de catre contribuabilii care obtin venituri din salarii si din pensii.
Descarcă documentele de mai jos:

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.