Despre Noi

Circuit pentru Karting

Ce este un circuit de kart? Este o pistă de curse concepută special pentru karturi sau alte forme de curse cu motor de scurtă durată. Există mai multe tipuri de circuite de kart, în funcție de tipul de utilizare dorit.

Spre deosebire de pistele de curse obișnuite destinate cursei auto sau alte forme de sporturi cu motor, circuitele de kart sunt de obicei mult mai scurte ca lungime și adesea constau în numeroase viraje. Cu cât mai multe, cu atât mai bine!

Împărtășești aceeași pasiune pentru motoare și viteză? Hai pe pista de karting de la Ghimbav-Brasov!

Go-kart, go!

Cursele de kart sau kartingul sunt o variantă a cursei de sporturi cu motor pentru vehicule cu patru roți, cunoscute sub numele de go-kart sau karturi. Karting-ul este perceput în mod obișnuit ca piatra de temelie către rangurile superioare ale sporturilor cu motor cum este Formula 1.

Cursele de karturi sunt în general acceptate ca fiind cea mai economică formă de sport cu motor disponibilă pe patru roți. Vă invităm alături de noi la o cursă și la o porție de adrenalină.

Ca activitate de timp liber, poate fi efectuată de aproape oricine și, ca sport cu motor în sine, este unul dintre sporturile reglementate de FIA (sub numele de CIK), permițând curse licențiate pentru oricine de la vârsta de 7 ani.

Pistă de nivel international

Lungimea medie pentru o pistă de curse serioasă pentru karturi este de aproximativ 1.100 – 1.200 de metri, cu lățimea de 7 până la 9 metri, lucru pe care îl vei găsi la Centrul Sportiv Masterkart din Ghimbav-Brașov.

În mod normal, construite la comandă pentru karting, seamănă cu traseele de drum, cu viraje la stânga și la dreapta. Acestea permit, în general, curse de sprint atât pentru karturile cu cutie de viteze, cât și pentru cele fără cutie de viteze. Pista de karting este perfectă atât pentru amatori cât și pentru profesioniști.

Te așteptăm la o cursă! Start cronometru!

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.