Despre Noi

Despre

Ce este un circuit de kart? Este o pistă de curse concepută special pentru karturi sau alte forme de curse cu motor de scurtă durată. Există mai multe tipuri de circuite de kart, în funcție de tipul de utilizare dorit.

Spre deosebire de pistele de curse obișnuite destinate cursei auto sau alte forme de sporturi cu motor, circuitele de kart sunt de obicei mult mai scurte ca lungime și adesea constau în numeroase viraje. Cu cât mai multe, cu atât mai bine!

Cursele de karting

Cursele de kart sau kartingul sunt o variantă a cursei de sporturi cu motor pentru vehicule cu patru roți, cunoscute sub numele de go-kart sau karturi. Karting-ul este perceput în mod obișnuit ca piatra de temelie către rangurile superioare ale sporturilor cu motor cum este Formula 1.

Cursele de karturi sunt în general acceptate ca fiind cea mai economică formă de sport cu motor disponibilă pe patru roți. Vă invităm alături de noi la o cursă și la o porție de adrenalină.

Ca activitate de timp liber, poate fi efectuată de aproape oricine și, ca sport cu motor în sine, este unul dintre sporturile reglementate de FIA (sub numele de CIK), permițând curse licențiate pentru oricine de la vârsta de 6 ani.

Despre kart..

Karting, conducere și curse în miniatură, schelet-cadru, vehicule cu motor spate numite kart sau GoKarts. Sportul își are originea în Statele Unite în anii 1950, după ce kartul a fost conceput din motoare nedorite de tuns iarba. De obicei, karturile nu au caroserie de protecție, iar șoferul stă la doar câțiva centimetri deasupra solului. Cu toate acestea, unele dintre vehicule sunt capabile să atingă viteze de peste 160 de kilometri pe oră.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.