Noutati

Etapa 2 CNK 2021 pilotul Rianna Bacircel pe podium

O poza cât o mie de cuvinte.. 👌💪🏁🏎🏁 Doar o mică parte a echipei Masterkart, dar la etapa următoare speram sa fim prezenți cu toți piloții. Felicitări Rianei BACIRCEL #279 pentru efortul depus in lupta cu piloții de la clasa Mini Rotax, reușind urcarea pe podium. Bogdan ILIE #377 la clasa Junior Rotax a terminat Citeste mai mult..

Cupa României la Karting 2021, Finala, VIDEO!!!

O lupta frumoasă care ne arată cât de mult muncesc acești copii pentru a face performanță. Echipa MASTERKART câștigă două treimi din podiumul Cupei României astăzi la Bacău. După o luptă strânsă și o dominare clară pe tot parcursul weekendului, pilotul Bogdan ILIE „reușește” clasarea pe locul 2, iar coechipiera lui, Riana BACIRCEL își adjudecă Citeste mai mult..

Locul 3 în CUPA ROMÂNIEI

„în data de 13-15 Noiembrie 2020, în cadrul Cupei României, pe circuitul AMCKART din București,  , Bogdan ILIE jr. reușește să urce din nou pe podium, de data aceasta  tot pe locul 3.”

Locul 3 la SPEEDPARK Bacău

„în data de 25-27 Septembrie 2020, în cadrul Campionatului National de Karting (CNK), organizat de Federația Română de Karting (FRK), pe circuitul SPEEDPARK din Bacău,  , Bogdan ILIE jr. reușește să urce din nou pe podium, de data aceasta pe locul 3, după o clasare în calificări pe locul 2, dar și în urma unei Citeste mai mult..

Locul 2 la SKATKART, Tg. Secuiesc.

„în data de 28-30 August 2020, pe circuitul SKATKART din Târgu Secuiesc,  după o lupta strânsă cu piloții concurenți, Bogdan ILIE jr. reușește să termine calificările pe locul 2, iar în urma manșelor de concurs se clasează pe podium pe același binemeritat loc 2, crescându-și astfel șansele de a ajunge în Gala Campionilor 2020″”

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.