Noutati

Rezultatele Campionatului National de Karting

După disputarea ultimei etape a Campionatului National de Karting al României, echipa MASTERKART reușește clasarea pe locul 3 in Gala Campionilor si in Clasamentul General cu 3 piloți la 3 clase diferite după cum urmează: Bogdan ILIE – Junior Rotax Rianna Bacircel – Mini Rotax Patrick Margescu   – Promo Bebe Mulțumim pe aceasta cale tuturor Citeste mai mult..

Etapa 4 CNK 6-8 August 2021

Pilotul Sânpetrean, Bogdan ILIE reușește încă o clasare pe podium în etapa 4 a Campionatului Național de Karting al României 2021, disputată pe circuitul Skat Kart de la Tg. Secuiesc, 6-8 August, cumulând un total de 127 puncte în Campionat și clasându-se astfel pe locul 3 și la general, deci automat și în Gala Campionilor. Citeste mai mult..

Etapa 2 CNK 2021 pilotul Rianna Bacircel pe podium

O poza cât o mie de cuvinte.. 👌💪🏁🏎🏁 Doar o mică parte a echipei Masterkart, dar la etapa următoare speram sa fim prezenți cu toți piloții. Felicitări Rianei BACIRCEL #279 pentru efortul depus in lupta cu piloții de la clasa Mini Rotax, reușind urcarea pe podium. Bogdan ILIE #377 la clasa Junior Rotax a terminat Citeste mai mult..

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.